ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΡΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΡΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ

Μια βόλτα (πεζοπορία) με χιονορακέτες στα πανέμορφα χειμερινά τοπία γύρω από το Μέτσοβο, είναι μια ξεχωριστή και εναλλακτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Αυτή μας η δραστηριότητα προσαρμόζεται εξατομικευμένα και απευθύνεται σε μικρούς (από 10χρ.) και μεγάλους, ανάλογα με την εμπειρία, τον χρόνο που έχει κάποιος να διαθέσει και την χιονοκάλυψη που υπάρχει στην περιοχή.

Εμείς θα σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση και θα σας οδηγήσουμε με ασφάλεια μέσα από μαγικά, χιονισμένα δασικά και αλπικά τοπία, θα απολαύσουμε τι θέα, θα πιούμε φρέσκο τσάι στον διαμορφωμένο χώρο που διαθέτουμε στο δάσος και θα νιώσουμε σε κάθε βήμα την ηρεμία και γαλήνη που αποπνέει το χειμερινό τοπίο!

  • Διάρκεια: 2 - 4 ώρες (εξατομικευμένα)
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ BACKCOUNTRY SKI

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ BACKCOUNTRY SKI

Τι κάνει αυτήν τη διαδρομή μοναδική;

Ο Λευτέρης, ο ιδιοκτήτης της Go Active Tours ήταν αθλητής του σκι αντοχής, με συμμετοχές σε 4 χειμερινές ολυμπιάδες! Το ορειβατικό και backcountry ski είναι τα μικρά “αδερφάκια” του σκι αντοχής και εύκολα μπορεί κανείς να τα δοκιμάσει, εάν έχει κάποιες βασικές γνώσεις σκι.

Σας παροτρύνουμε λοιπόν να έρθετε και να τολμήσετε να δοκιμάσετε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, διασχίζοντας μαζί μας τα πανέμορφα χιονισμένα τοπία γύρω από το οροπέδιο «Πολιτσές», τη λίμνη πηγών Αώου, το Μαυροβούνι και τα υπόλοιπα βουνά!


  • Διάρκεια: από 2 ώρες (εξατομικευμένα)
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ

Μας το ζητήσατε και θα το κάνουμε!

Από την χειμερινή σαιζόν 2023-2024 η Go Active Tours θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και στον τομέα των ιδιωτικών μαθημάτων σκι. Η εμπειρία μας στο σκι είναι τεράστια αφού ο Λευτέρης με την γυναίκα του τη Βιόλα μετράνε μαζί 6 συμμετοχές (1998-2010) σε χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες στο σκι αντοχής.

Προσφέρουμε κατά περίπτωση, εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός μαθήματα σκι σε αρχάριους και προχωρημένους. Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι από 1-2 και η διάρκεια από 2-6 ώρες. Έτσι πιστεύουμε ότι δίνοντας έμφαση στον μικρό αριθμό συμμετεχόντων και τη μεγάλη διάρκεια μαθήματος, ανεβάζουμε κατά πολύ την ποιότητα, βελτιώνοντας έτσι τις δεξιότητές σας στα σκι, ώστε να μπορείτε με άνεση, ασφάλεια και την μέγιστη δυνατή απόλαυση, να απολαμβάνετε αυτό το τόσο συναρπαστικό άθλημα!

  • Διάρκεια: 2 - 6 ώρες (εξατομικευμένα)