ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Πάρε ανάσα, νιώσε τον καθαρό αέρα, ξεδίψασε με δροσερό νερό από τις ορεινές πηγές. Ανακάλυψε την παρθένα φύση γύρω από το Μέτσοβο με τις οργανωμένες ποδηλατικές μας εξορμήσεις.

Παρέχουμε ιδιωτικές και εξατομικευμένες εκδρομές για εσένα και υποσχόμαστε μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία! Παρέχουμε επίσης ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση (e-bikes), με τα οποία μπορεί ο καθένας, χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση να απολαμβάνει τις εκδρομές μας.

Αναλαμβάνουμε και σχεδιάζουμε πολυήμερες ποδηλατικές εκδρομές για γκρούπ και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ebike go active

E-BIKE TOUR METSOVO-AOOS LAKE

Τι κάνει αυτήν τη περιήγηση μοναδική;

Η αγαπημένη μας !

Τα μαγικά φιόρδ και τα κρυστάλλινα νερά της λίμνης πηγών Αώου θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες! Η Λίμνη πηγών Αώου είναι μια από τις ομορφότερες, ορεινές λίμνες της Ελλάδας. Η ακτογραμμή είναι μεγάλη και δαντελωτή, με όμορφα, μικρά φιόρδ και πολλά νησιά σχηματισμένα μέσα στη λίμνη. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα (Ε-Bikes) θα ποδηλατήσουμε στον κυκλικό ασφάλτινο δρόμο και θα έχουμε μια πολύ απολαυστική και ευχάριστη περιήγηση!

 • Διάρκεια:2 - 4 ώρες (εξατομικευμένα)
pezoporia go active

E-MOUNTAIN BIKE ADVENTURE

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Αυτή η δραστηριότητα προσφέρεται εξατομικευμένα και προσαρμοσμένη σε εσένα. Αναλόγως με την εποχή του χρόνου και την εμπειρία σου ή με σε ποδήλατο βουνού, εμείς θα σε οδηγήσουμε με ασφάλειαστισ πιο όμοργες ορεινές λίμνες και στα πιο μαγευτικά δάση και ξέφωτα. Τα αξιόπιστα premium E-Biks που χρησιμοποιούμε, θα σε πάνε παντού τόλμησέ το αξίζει!

 • Διάρκεια:2 - 5 ώρες (εξατομικευμένα)
E-MOUNTAIN BIKE

AOOS LAKE AND EAST ZAGORI

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Ο σχετικά μικρός βαθμός δυσκολίας σε συνδυασμό με τις ομοιόμορφες εναλλαγές του φυσικού τοπίου και το πολιτιστικό ενδιαφέρον, είναι αυτό που χαρακτηρίζει αυτή την περιήγηση.

Διαδοχικά θα δούμε: καταπράσινα ορεινά λιβάδια, την λίμνη Αώου, την λίμνη με τα νούφαρα, θα κάνουμε διάλλειμα για καφέ ή μεζέ στα χωριά του ανατολικού Ζαγορίου, θα επισκεφτούμε τον καταρράκτη και τον παλιό νερόμυλο στο Τρίστενο και θα καταλήξουμε στο περίφημο πέτρινο τοξοτό γεφύρι της Τσίπιανης.

 • Διάρκεια:3 - 5 ώρες (εξατομικευμένα)

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Πάρε ανάσα, νιώσε τον καθαρό αέρα, ξεδίψασε με δροσερό νερό από τις ορεινές πηγές. Ανακάλυψε την παρθένα φύση γύρω από το Μέτσοβο με τις οργανωμένες πεζοπορικές μας εξορμήσεις.

Παρέχουμε ιδιωτικές και εξατομικευμένες εκδρομές για εσένα και υποσχόμαστε μια μοναδική πεζοπορική εμπειρία! Επίσης αναλαμβάνουμε και σχεδιάζουμε πεζοπορικές και ορειβατικές εκδρομές για γκρούπ και ορειβατικούς συλλόγους.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
pezoporia go active

EASY HIKING TOUR NEAR METSOVO

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Αυτή η περιήγηση χαρακτηρίζεται από τις εναλλαγές του τοπίου, την πανοραμική θέα και την εξαιρετική πρόσβαση στα μονοπάτια. Απευθύνεται τόσο στους έμπειρους, όσο και στους λιγότερο έμπειρους πεζοπόρους που θέλουν να κάνουν μια σχετικά σύντομη και εύκολη πεζοπορίακαι να απολαύσουν στο μέγιστο τισ ομορφιές της φύσης!

 • Διάρκεια:2 - 4 ώρες (εξατομικευμένα)
Πεζοπορια Go Active προγραμματα

FLEGGA PEAK (2157M.) AND DRAGON LAKES

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Μεταξύ της λίμνης Αώου και του Εθνικού Πάρκου της Βάλια Κάλντα, βρίσκεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά βουνά στην Ελλάδα! Τα γοητευτικά φιόρδ και τα κρυστάλλινα νερά της Λίμνης Αώου, η εντυπωσιακή πανοραμική θέα προς το Εθνικό Πάρκο της Βάλια Κάλντα και στην οροσειρά της Πίνδου, τα αλπικά λιβάδια, τα αειθαλή Ρόμπολα που μοιάζουν με αγάλματα της φύσης, ο αλπικός τρίτωνας που ζει στις «δρακόλιμνες»Φλέγγα, ο θρύλος των δράκων και οι ληστές της σύγχρονης εποχής, θα σας αφήσουν παντοτινές αναμνήσεις!

 • Διάρκεια:5 - 8 ώρες (εξατομικευμένα)
pezoporia go active

HIKING TOUR TO AOOS LAKE

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Αρχικά κινούμαστε σε δασικό μονοπάτι, αλλά και μέσα από ωραία ορεινά λιβάδια. Στο υψηλότερο σημείο της διαδρομής μας, θα έχουμε καταπληκτική θέα προς την οροσειρά της Πίνδου και την λίμνη του Αώου με τα όμορφα δασώδη μικρά φιόρδ και τα πολλά μικρά νησάκια που σχηματίζονται στο εσωτερικό της. Στο τελευταίο τμήμα της περιήγησής μας, κινούμαστε μέσα σε πευκόδασος και πάνω στην ακτογραμμή της λίμνης. Όλο το τοπίο αποπνέει την γαλήνη και την ηρεμία που μπορεί κανείς να απολαύσει μόνο σε ένα αλπικό τοπίο!

 • Διάρκεια:2 - 3 ώρες (εξατομικευμένα)
pezoporia go active

ACTIVE CULTURAL TOUR OF METSOVO

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Η «ενεργή» πολιτιστική περιήγηση στο Μέτσοβο, είναι μια νέα ιδέα, όπου ο επισκέπτης μαθαίνει για τις παραδόσεις, την ιστορία και γαστρονομία της περιοχής, ενώ κάνει εύκολη σωματική άσκηση και έρχεται σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον και τους ντόπιους!

 • Διάρκεια:3 ώρες
κυνήγι τρούφας go active

TRUFFLE HUNTING

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Απολαμβάνουμε μια ευχάριστη βόλτα-πεζοπορία στην όμορφη ύπαιθρο, έχοντας μαζί μας τα σκυλάκια-κυνηγούς. Μερικές φορές είναι εντυπωσιακά εύκολο, άλλες φορές είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά συνεχίζουμε την αναζήτηση αυτών των πολύτιμων «υπόγειων» μανιταριών, μέχρι να έχουμε αρκετές τρούφες για μια απολαυστική τρουφομακαρονάδα δίπλα στο ποτάμι!

 • Διάρκεια:3 - 4 ώρες (εξατομικευμένα

SUP & CANOE KAYAK

SUP=Όρθιασανιδοκωπηλασία, αν μπορείς να το προφέρεις μπορείς και να το κάνεις!

Το Stand-uppaddling βασίζεται αρχικά σε πολυνησιακούς ψαράδες που κωπηλατούσαν όρθιοι στα κανό τους. Αργότερα «αναγεννήθηκε» στη Χαβάη από δασκάλους του σέρφ και σιγά-σιγά κατέκτησε τις καρδιές όλων όσων αγαπούν την άθληση, τη διασκέδαση και, φυσικά, το νερό!

«Το SUP είναι ένας συνδυασμός κωπηλασίας και «σέρφινγκ». Τα γυμναστικά του οφέλη σε συνδυασμό με το ότι είναι ένα διασκεδαστικό άθλημα -λόγω του ότι είναι watersport , όπως επίσης και το γεγονός πως μπορεί να το εξασκήσει ο καθένας, το κάνουν τόσο δημοφιλές.

Η λίμνη πηγών Αώου είναι μία ορεινή τεχνητή λίμνη που συνδυάζει έναν μοναδικό λαβύρινθο ρυακιών, φυσικών μικρών λιμνών και εκτεταμένων ορεινών λιβαδιών που σφύζουν από ζωή. Η ακτογραμμή της λίμνης είναι δαντελωτή με όμορφα δασωμένα μικρά φιόρδ και πολλά νησάκια να σχηματίζονται στο εσωτερικό της. Σε συνδυασμό με τα πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά της, είναι το τέλειο μέρος για εξερευνήσεις και βουτιές!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
SUP & CANOE KAYAK go active

STAND UP PADDLING AT AOOS LAKE

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Το Stand Up Paddling(SUP) είναι ένας συνδυασμός κωμηλασίας και σέρφινγκ. Λόγω του γεγονότος ότι είναι δραστηριότητα στο νερό, καθώς και το γεγονός ότι ο κεθένας μπορεί να το εξασκήσει, το κατιστά μια πολύ δημοφιλές και ευχάριστη δραστηριότητα με πολλά οφέλη. Η Λίμνη Αώου είναι μια ορεινή λίμνη που συνδυάει έναν μοναδικό λαβύρινθο από ρυάκια, φυσικές μικρές λίμνες και εκτεταμένα ορεινά λιβάδια. Σε συνδυασμό με τα κρυσταλλινα νερά της, είναι το ιδανικό μέρος για να το εξερευνήσετε σε μια σανίδα SUP!

 • Διάρκεια:1 - 3 ώρες (εξατομικευμένα)
RAFTING go active

RAFTING

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας και του νερού, τότε το Rafting σίγουρα θα σας συναρπάσει! Το Rafting είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για έμπειρους και μη έμπειρους, παιδιά και ενήλικες που θέλουν να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία. Με τις ειδικές φουσκωτές βάρκες, θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά φαράγγια, τα μαγευτικά τοπία και τις μυστικές γωνιές του ποταμού Αράχθου!

 • Διάρκεια:4 - 6 ώρες
CANYONING go active

CANYONING

Τι κάνει αυτή τη δραστηριότητα μοναδική

Η κατάβαση φαραγγιών (canyoning) είναι η απόλυτη δραστηριότητα για πολλούς λάτρεις των σπορ, καθώς συνδυάζει πεζοπορία μέσα από άγρια τοπία και φαράγγια, κολύμπι στο ποτάμι και κατάβαση (rappelling) σε καταρράκτες χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Αυθεντική εμπειρία για απαιτητικούς λάτρεις που αναζητούν έντονη περιπέτεια!

 • Διάρκεια:5 - 7 ώρες (εξατομικευμένα)

PERSONALIZED TOURSTransfer Service go active metsovo

Εξατομικευμένα προγράμματα

Δεν βρίκες στις περιηγήσεις μας κάτι που σου ταιριάζει; Κανένα πρόβλημα! μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, ώστε να δημιουργήσοθμε κάτι ξεχωριστό για εσένα!