Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Πάρε ανάσα, νιώσε τον καθαρό αέρα, ξεδίψασε με δροσερό νερό από τις ορεινές πηγές. Ανακάλυψε την παρθένα φύση γύρω από το Μέτσοβο και έλα να γνωρίσουμε μαζί όλες τις απόκρυφες γωνιές τις Ηπείρου. Με τη συνοδεία τοπικού οδηγού, παρέχουμε ιδιωτικές και εξατομικευμένες εξορμήσεις και υποσχόμαστε μια μοναδική εμπειρία!

Ο στόχος μας στη Go Active είναι, κάνοντας κανείς μαζί μας μια δραστηριότητα στην φύση, να ζήσει ένα ταξίδι εμπειριών, γνωριμιών και γνώσεων. Συνδυάζοντας την σωματική άσκηση θέλουμε να ξεναγήσουμε και να δείξουμε στους επισκέπτες μας τα βουνά, τις λίμνες, τα ποτάμια, τα φαράγγια, να τους μιλήσουμε και να ζήσουμε από κοντά την κουλτούρα και τις συνήθειες των ντόπιων, να δοκιμάσουμε τοπικά προιόντα και να δημιουργήσουμε μία εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

Βασικές μας αξίες είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Πρώτη μας επιδίωξη είναι να έχουμε μια πρώτη γνωριμία και συζήτηση με τους επισκέπτες μας, ώστε να αξιολογήσουμε κατάλληλα τις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες τους και να κάνουμε από την πλευρά μας την καλύτερη δυνατή πρόταση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένα άτομα που σας υπόσχονται μια αξέχαστη Go Active εμπειρία.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ| Ιnstructor /
4x Olympian

Μεγάλωσα στο Μέτσοβο έχοντας ανέμελα παιδικά χρόνια. Στην ηλικία των 19 ετών μετακόμισα στους γονείς μου στη Γερμανία όπου παρακολούθησα και αποφοίτησα από το τμήμα φυσικής αγωγής του τεχνικού πανεπιστημίου Μονάχου με ειδικότητες στίβο και κωπηλασία. Είμαι επίσης προπονητής σκι, ναυαγοσώστης πισίνας, μιλάω αγγλικά, γερμανικά, βλάχικα και λατρεύω το ποδήλατο, να παίζω μπάσκετ και να εξερευνώ τη φύση. Το μεγάλο μου πάθος είναι όμως το σκι αντοχής, όπου και συμμετείχα σε 4 χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες με καλύτερη θέση την 29η στο Torino 2006. Άλλες επιτυχίες μου είναι η 17η θέση σε παγκόσμιο κύπελλο σκι αντοχής, η 5η θέση σε παγκόσμιο κύπελλο Rollerski, αλλά και αρκετές πανελλήνιες και βαλκανικές νίκες. Επίσης είχα την τιμή να είμαι σε 2 συνεχόμενες ολυμπιάδες (SaltLake2002,Torino2006) σημαιοφόρος της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής και στην αφή της φλόγας για τους ολυμπιακούς αγώνες του SaltLake 2002 ήμουν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος. Τα ενεργά μου χρόνια ως αθλητής ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, είδα διάφορα μέρη και γνώρισα την γυναίκα μου Βιόλα με τη οποία έχουμε 3 παιδιά. Γενικά λατρεύω την φύση και μου αρέσει να την απολαμβάνω σε όλο της το εύρος και όλες τις εποχές.
λευτέρης go active metsovo
βιολα go active metsovo

ΒΙΟΛΑ | 3x Olympic Champion

Γεννήθηκα το 1976 στη Γερμανία, στην περιοχή της Σαξονίας. Το μεγάλο μου πάθος ήταν το σκι αντοχής, όπου και κατέκτησα τον τίτλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας. Στις μεγαλύτερες μου επιτυχίες συγκαταλέγονται όμως, η κατάκτηση ενός χρυσού και ενός χάλκινου μεταλλίου στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του SaltLake 2002. Στους επόμενους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του Torino 2006 κατέκτησα το αργυρό μετάλλιο με την γερμανική ομάδα. Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που μου έμενε από τις προπονήσεις, κατάφερα να σπουδάσω και να πάρω το πτυχίο της κοινωνικής λειτουργού. Μεγάλωσα σε ένα φυσικό περιβάλλον στην ανατολική Γερμανία, όπου η επαφή με την φύση και η σωματική άσκηση κατείχαν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και στις συνήθειες των ανθρώπων. Οι περίπατοι στο δάσος, οι εξορμήσεις με τα ποδήλατα, το κολύμπι, το σκι και άλλες δραστηριότητες στη φύση, γέμιζαν κάθε λεπτό από τα σαββατοκύριακα και τον ελεύθερο χρόνο με τους γονείς μου. Μετά από την αθλητική μου καριέρα στο σκι αντοχής, μετακόμισα με τον Λευτέρη στην πατρίδα του το Μέτσοβο. Από την πρώτη στιγμή ενθουσιάστηκα από την παρθένα φύση και τα εντυπωσιακά τοπία της γύρω περιοχής, που άνετα μπορούν να συναγωνιστούν σε φυσική ομορφιά άλλα ξακουστά μέρη και τοπία στον κόσμο. Κάνοντας πεζοπορία, ποδηλασία, NordicWalking, σκι, και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες θέλουμε μαζί με τον Λευτέρη να ξεναγήσουμε και να γνωρίσουμε στους επισκέπτες μας στις ομορφιές αυτού του τόπου.